Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@04:38:08 GMT

وجود 9 هزار کودک کار در هرات

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۹۸۹۳۲

وجود 9 هزار کودک کار در هرات

خبرگزاری میزان- رئیس کار و امور اجتماعی گفت: کودکان خیابانی در هرات افزایش یافته و این کودکان طعمه خوبی برای باندهای مافیایی و گروه های مخل امنیت هستند. تاریخ انتشار: 14:04 - 04 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۴۳۸۹

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، عبدالقیوم افغان رئیس اداره کار و امور اجتماعی هرات با اشاره به وضعیت بد کودکان خیابانی در هرات گفت: کودکان خیابانی در هرات افزایش یافته و این کودکان طعمه خوبی برای باندهای مافیایی و گروه های مخل امنیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اداره کار و امور اجتماعی هرات با همکاری موسسه‌های خارجی همکار برای کاهش و حمایت کودکان خیابانی بررسی همه جانبه از وضعیت و آمار کودکان خیابانی را انجام داده که این گزارش به مرکز فرستاده و قرار است دولت و موسسه های فعال در این زمینه اقدامی انجام دهند.

افغان ادامه داد: تحقیقات نشان می‌دهد که 89 درصد از خانواده کودکان کار از این موضوع راضی بوده و حاضر هستند کودکانشان برای کمک به خانواده در خیابان کار کنند، همچنین برخی از این کودکان نیز از خانواده آوراگان مهاجر به هرات است.

رئیس اداره کار و امور اجتماعی هرات با بیان اینکه برای 2 هزار کودک خیابانی زمینه آموزش فراهم شده، تاکید کرد: قرار است از سوی اداره کار برنامه حمایتی از کودکان کار انجام و به سرعت عملی شود.

وی خاطر نشان کرد: از میان 9 هزار کودک خیابانی، 200 دختر نیز در میان آنها وجود دارد.

افغان تصریح کرد: در حال حاضر در هرات از ولایت‌های بادغیس، غور و فراه نیز کودکان خیابانی حضور دارند که به دلیل نبود امنیت و خشکسالی همراه با خانواده های خود وارد هرات شدند.

از سوی دیگر نیز نجیب اخلاقی رئیس محافظت از کودکان وزارت کار و امور اجتماعی در این مورد گفت: در بررسی‌ آنها از ولایت های کابل، هرات، مزار و ننگرهار که از جمله کلان شهرهای افغانستان است وضعیت کودکان خیابانی به شدت وخیم بوده و در حال حاضر در افغانستان به دلیل عدم توجه به وضعیت اقتصادی خانواده ها آمار کودکان کار به نزدیک به 2 میلیون تن رسیده است.

وی تاکید کرد:در طول سال‌های گذشته نهادهای مختلف خارجی برای کمک به این کودکان فعالیت‌های مختلفی داشتند اما این کمک‌ها و وفعالیت های تحت نظارت نبوده و اوضاع در این زمینه وخیمتر شده است.

«ملکه رسولی» نماینده کمیسیون مستقل حقوق بشر در هرات در بخش کودکان گفت:در حال حاضر وضعیت کودکان خیابانی درهرات خوب نبوده و در شرایط بدی به سر می‌برند که خود سبب نگرانی مسوولان حقوق بشر در افغانستان شده است.

وی بیان داشت در گذشته آمار کودکان خیابانی 4 هزار تن بود اما حال این آمار به 9 هزار کودک رسیده است که علت افزایش آنها در هرات فقر، اعتیاد و بی سرپرستی خانواده ها است.

مونسه حسن زاده معاون والی هرات گفت: خیابانهای هرات پر است از کودکان خیابانی که این روند نگران کننده است.

وی خاطرنشان ساخت: اداره محلی هرات در تلاش است تا کمک‌های نهادهای خارجی را برای حمایت از این کودکان جذب و روند حمایت از آنها را هرچه زودتر آغاز کند.

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان حمایت تلاش نهادهای خارجی کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۹۸۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر

لیان و لانا شحبیر، دو دختر فلسطینی هستند که در جریان کوچ اجباری اهالی غزه از مناطق شمالی به جنوب نوار غزه از خانواده خود جدا شدند و اکنون بیش از ۴ ماه است که در حسرت دیدار والدین خود به سر می برند. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، «لیان» و «لانا» دو کودک فلسطینی ساکن نوار غزه، در جریان مهاجرت از مناطق شمالی به جنوب غزه از اعضای خانواده خود جدا شده اند و اکنون به تنهایی در منطقه جنوب غزه در انتظار پیدا کردن والدین خود به سر می برند.

 

.

 

لیان در گفتگو با خبرنگار تسنیم می گوید: به همراه خانواده در حال خروج از شهر غزه بودیم که ناگهان متوجه شدیم در میان جمعیت آوارگان هستیم و از خانواده مان جدا شده ایم. به دلیل بمباران ها به مسیر خود به سمت جنوب غزه ادامه دادیم و والدین مان را گم کردیم. اکنون چهار ماه است پدر و مادر خود را ندیده ایم. آرزوی من و خواهرم دیدن و شنیدن صدای پدر و مادرمان است.

«صبحی البنا»، جوان فلسطینی نیز در جریان حمله ارتش اسرائیل به بیمارستان شفا، به اجبار از مادر و برادر مجروحش جدا شد و اکنون از سرنوشت آنها بی اطلاع است.

این جوان فلسطینی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در غزه گفت: صهیونیست ها ساعت 3 نیمه شب به بیمارستان حمله کردند. برادرم مجروح و بستری بود. مردان و زنان را به اسارت گرفتند و ما را به سمت مناطق جنوبی آواره کردند. برادرم ظاهرا همچنان در بیمارستان بستری است اما از سرنوشت او خبری ندارم.

آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصرقطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی

 

بسیاری از خانواده های فلسطینی در نتیجه ادامه حملات، قتل عام، و اختلال در شبکه های مخابرات و ایست و بازرسی های نظامیان صهیونیست، از سرنوشت یکدیگر بی اطلاع هستند و این مسئله به بحران انسانی جدیدی در غزه تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • انتقاد از سکوت مدعیان حقوق بشر از کشتار زنان و کودکان در غزه
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه