Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا: علی برزمینی، مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان در گفتگو با خبرنگار برنا به افزایش 1000 درصدی اعتبار اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان در سال 97 نسبت به سال 96 اشاره داشت و افزود: اعتبار اداره کل در سال 97 حدود هزار میلیارد تومان بوده است.

وی در ادامه در خصوص ساماندهی کودکان کار در استان گلستان اظهار کرد: یک دسته از کودکان کار و خیابانی عملا متکدی هستند و با توجه به اینکه خانواده ها در شرایط مالی خوبی نیستند، این کودکان مجبور به تکدی گری در سطح خیابان میشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ما در اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زمینه ی کار را برای این کودکان در یک محیط خاص فراهم کردیم اما خانواده این کودکان با بیان اینکه فرزندشان خارج از این محیط درآمد بالاتری دارد، مانع حرفه آموزی و کار کودکان در این محیط شدند.

برزمینی ادامه داد: متاسفانه خانواده های این کودکان به آینده آنان بی توجه هستند و با توجه به شرایط اقتصادی موجود صرفا کسب درآمد از همه پارامتر ها برای آنان مهم تر می باشد که این موضوع تلاش و همت مسئولین را در طراحی افق های دراز مدت برای این کودکان و خانواده هایشان میطلبد.

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان تصریح کرد: با توجه به مبلغ بسیار اندک کمک های نهاد های حمایتی، نبود ابزار و عدم تامین شرایط مناسب برای جمع آوری، نگه داری و حرفه آموزی این کودکان، متاسفانه همچنان به این آسیب اجتماعی مبتلا هستیم.

برزمینی در ادامه به طرح تقسیم کار ملی و عدم رضایت از روند اجرای این طرح در استان گلستان اشاره کرد و گفت: در طرح تقسیم کار ملی برای تمامی دستگاه ها شرح وظیفه تعریف شده است اما متاسفانه در اجرای این طرح دستگاه ها در رابطه با طرح ایده های نو و جدید حساسیت به خرج نمیدهند و کماکان با شرح وظایف ذاتی خود عمل می کنند و در راستای اجرای وظایف تعریف شده در این طرح رغبت چندانی ندارند.

برزمینی در پاسخ به خبرنگار برنا در خصوص استفاده از نخبه های فرهنگی و طرح ایده های جدید در پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: تمام تلاش ما استفاده از نخبه های فرهنگی است اما این نخبه ها بایستی در غالب تشکل ها، ایده های خود را ارائه دهند.

وی ضمن اشاره به لزوم استفاده از شیوه های جدید با حفظ محتوا در مباحث فرهنگی و اجتماعی ، اضافه کرد: به طور کلی استفاده از نخبگان فرهنگی و خارج شدن از چارچوب های معمول در حوزه اجتماعی و فرهنگی نهادینه نشده است.

وی با اشاره به اینکه تمرکز فعالیت اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان بر مناطق حاشیه نشین است، اظهار کرد: از آنجاییکه مناطق حاشیه  شهرها کانون آسیب های اجتماعی می باشد بیش از 50 درصد از بودجه اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان در مناطق حاشیه نشین هزینه میشود.

برزمینی در پایان با اشاره به راه اندازی دفاتر تسهیل گری جهت برنامه ریزی برای مناطق حاشیه شهر برای نخستین بار در گلستان، اضافه کرد: برای این دفاتر اعتباری حدود یک میلیارد تومان اختصاص یافته است و ما سعی میکنیم توجه تمام دستگاه ها را به این مناطق جلب کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اجتماعی و فرهنگی درآمد شرایط اقتصادی نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۷۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی رایگان است.
دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کامل در حال اجرا است.
او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ نوع  ریافتی از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.
رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.
طباطبایی گفت: والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند.

دیگر خبرها

  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین آغاز شد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • افتتاح فرودگاه بین المللی کربلا در اوایل سال آینده میلادی
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال