Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 روفیا مجیدی، معاون دفتر امور بانوان استانداری مازندران  در گفت‌وگو با ایکنا از مازندران، اظهار کرد: اگر یکی از مصادیق فرهنگی قرآنی همچون عفاف را در جامعه پیاده کنیم بسیاری از مشکلات جامعه برطرف می‌شود.

وی سطح داوری مسابقات را مطلوب دانست و افزود: حضور بانوان داور مازندرانی در مرحله استانی و شرکت بیش از ۲۰۰ نفر از گلوگاه تا رامسر در این مسابقات نشان دهنده جایگاه فعالیت های قرآنی در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجیدی با بیان اینکه باید در حوزه ترویج فرهنگ قرآنی بیشتر کار کنیم، ادامه داد: دفتر امور بانوان استانداری ارتباط خوبی با موسسات قرآنی و حوزه علمیه دارد که باید در این موسسات از کار کلیشه‌ای دوری کنیم و در ترویج فرهنگ قرآنی کار خلاقانه و مبتکرانه انجام دهیم.

معاون دفتر امور بانوان استانداری مازندران با تاکید بر اینکه مبلغان پس از فراگیری دروس عمومی باید در حوزه تخصصی آموزش ببینند، گفت: ما نیاز به افراد سخنور داریم که در جان و دل تاثیر بگذارد.

وی  با بیان اینکه موسسات قرآنی جزو موسسات آموزشی غیرانتفاعی هستند که می‌توانند از افراد هزینه‌ای دریافت کنند، افزود: مدیران موسسات می توانند با معرفی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خود به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی  و به ازای هر فردی که در آن موسسه که مشغول به کار است مبلغ 5 میلیون تومان تسهیلات کم بهره دریافت کنند.

مجیدی با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد باید کارکنان خود را بیمه کنند، ادامه داد: کشور ما کشوری قرآنی است و باید فرهنگ خود را از طریق ترویج فرهنگ قرآنی حفظ کنیم بنابراین اولویت ما حمایت از موسسات قرآنی است که تا کنون فردی از این موسسات برای رفع مشکلات به ما مراجعه نکردند.

معاون دفتر امور بانوان استانداری مازندران با تاکید بر کار مبتکرانه خلاقانه در ترویج فرهنگ قرآنی، گفت: بنیاد مهدویت ظهور امام زمان(عج) را در مسجد جمکران به تصویر کشیده است که بسیار تاثیرگذار است و به نظرم با کارهای تجسمی بهتر می توان در حوزه فرهنگی فعالیت کرد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر روی کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه طلاق، بیکاری، حاشینه نشینی و اعتیاد تاکید کردند، افزود: دفتر امور بانوان در حوزه حاشیه نشینی ارتقا تاب‌آوری اجتماعی زنان و خانواده در مناطق آسیب دیده را در دستور کار خود قرار داده است که طی دوسال در استان به اجرا درمی‌آید.

مجیدی تربیت تسهیل‌گران بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات دفتر امور بانوان برشمرد و ادامه داد: این طرح در محور کاهش مصرف سموم و آفات کشاورزی و رساندن آن به حد استاندارد و سلامت زنان و خانواده تدوین و در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه های دفتر امور بانوان استانداری اجرای طرح مدیریت سبز و کاهش مصرف پلاستیک است، افزود: در این طرح به محیط زیست و بکارگیری زنانی که تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد قرار ندارند، توجه می شود که طی  آن پارچه در اختیار زنان سرپرست خانوار قرار می‌گیرد تا کیسه‌های نان برای نانوایی‌ها تولید کنند.

نقش جهاد دانشگاهی در اشتغال پایدار

معاون دفتر امور بانوان استانداری مازندران به راه اندازی اتاق کارآفرینی در شهرستان های استان اشاره کرد و افزود: در گذشته وام های اشتغالزایی غیر هدفمند بود که در آن با بکارگیری اساتید حوزه کسب و کار به معرفی جهاد دانشگاهی استان در این مرکز همه مراحل ایجاد اشتغال پایدار آموزش داده می شود.

مجیدی با بیان اینکه در قانون بودجه سال ۹۷ برای نخستین بار پنج صدم درصد اعتبارات هزینه‌ای به اداره کل بانوان اختصاص پیدا کرده است، ادامه داد: سازمان مدیریت برنامه ریزی نیز آن را در اختیار دفتر امور بانوان و خانواده قرار داده است که جهت اجرای برنامه‌های صورت گرفته هزینه می شود.

به گزارش ایکنا معاون دفتر امور بانوان استانداری مازندران در دومین روز برگزاری مرحله استانی چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم  از محل مسابقات بازدید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۳۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان بر تسریع در روند تکمیل پرونده و پرداخت تسهیلات اشتغال مربوطه به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد.

سیروس ابراهیمی سیزدهم اردیبهشت ماه در جلسه‌ی بررسی تبصره ۱۸ قانون بودجه استان، اظهار کرد: اعتبار مربوط به جزء سوم تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۲ از آذرماه گذشته به بانک‌ها پرداخت و روند کار در اختیار دستگاه‌های اجرایی متعهد قرار گرفت که در پایان سال گذشته بیش از ۴۴ درصد آن پرداخت شد.

وی ادامه داد: هدف گذاری که در کشور برای پرداخت این تسهیلات در کشور در نظر گرفته شده پرداخت ۷۰ درصدی بوده که امیدواریم با توجه به باز بودن سامانه پرداخت در بانک‌ها و تسریع روند تکمیل پرونده و معرفی به بانک‌ها از مرز ۷۰ درصد نیز عبور کنیم.

معاون استاندار در مورد بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: در این بخش از پرداخت تسهیلات نیز در سطح کشور وضعیت خوبی داشته و جزو دو استان برتر کشور هستیم.

ابراهیمی گفت: در جزء چهارم تبصره ۱۸ در سال ۱۴۰۲ نیز که در اختیار دستگاه‌های حمایتی است به خوبی عمل شده و از ۱۳۰۰ میلیارد سهم استان تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد جذب و پرداخت شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال در کشور/فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • خبر مهم از قانون کار و قرارداد کارگران/ وزیر کار: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت است
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال