Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري شبستان: مدير اجتماعي اداره كل تعاون كار و امور اجتماعي استان بوشهر عنوان كرد: قرآن بهترين الگوي مديريتي براي تدوين سند راهبردي كار و تلاش جهادي جهت رفع آسيب هاي اجتماعي است و ما ميراث دار اين كتاب آسماني از دوران نبي مكرم هستيم.

مصدق كشاورزي، دبير اجرايي دوازدهمين دوره مسابقات استاني قرآني جامعه كار و تلاش و مدير اجتماعي اداره كل تعاون كار و امور اجتماعي استان بوشهر به خبرگزاري شبستان در بوشهر گفت: قرآن بهترين الگوي مديريتي براي تدوين سند راهبردي و كار و تلاش جهادي جهت رفع آسيب هاي اجتماعي است و ما ميراث دار اين كتاب آسماني از دوران نبي مكرم اسلام حضرت محمد مصطفي (ص) هستيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وي در ادامه با اشاره به اينكه در اين دوره از مسابقات با حضور دو روشندل خانم و آقا از جامعه كار و تلاش برگزار شد، افزود: رقابت هاي دوازدهمين دوره مسابقات استاني قرآني جامعه كار و تلاش در بخش خانم ها توسط طاهره محرابي ناظر ارزيابي مسابقات و با داوري سيده اعظم حسيني داور صوت و لحن، مريم بختياري داور تجويد، وقف و ابتدا، مينا صلواتي بيشه داور حسن حفظ و در بخش آقايان توسط محمد پوربهي ناظر ارزيابي مسابقات و با داوري سيد اسدالله حسيني داور وقف و ابتدا، عبدالله محبوبي داور صوت و لحن، عبدالرسول سرخوش داور حسن حفظ در رشته هاي قرائت ترتيل، قرائت تحقيق، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ كل قرآن مجيد و مفاهيم با حضور بيش از 70 نفر شركت كننده در محل مسجد كارخانه كشتي سازي شركت ايران صدرا بوشهر برگزار شد.

مدير اجتماعي اداره كل تعاون كار و امور اجتماعي استان بوشهر در پايان با اعلام اينكه مسابقات مرحله كشوري قرآني  جامعه كار و تلاش (19 آذر) به ميزباني استان البرز در شهر كرج برگزار مي شود، اظهار داشت: در مراسم اختتاميه دوازدهمين دوره مسابقات استاني قرآني جامعه كار و تلاش استان بوشهر با حضور مرجان پيروج مدير منابع انساني كارخانه كشتي سازي بوشهر، فريد مجاهدي رئيس اداره تعاون كار و امور اجتماعي شهرستان بوشهر و حسامي فرمانده پايگاه مقاومت بسيج حمزه سيدالشهدا (ع) شركت ايران صدرا از محمدمهدي انگاليان نفر اول رشته قرائت ترتيل، سيد وحيد حسيني نفر اول رشته قرائت تحقيق، امين زاهدي نفر اول رشته حفظ 10 جزء، محمدحسن واعظي نفر اول رشته حفظ 20 جزء و سيد نويد هاشمي نفر اول در رشته حفظ كل قرآن در بخش آقايان و از نرجس شريف زادگان نفر اول رشته قرائت ترتيل، مريم مالكي نژاد نفر اول رشته قرائت تحقيق، سيده زكيه حسيني نفر اول رشته حفظ 10 جزء، سيده فاطمه جعفري نفر اول رشته حفظ 20 جزء و زينب حسين آبادي نفر اول حفظ كل قرآن از سوي اين اداره كل و كارخانه كشتي سازي ايران صدرا بوشهر تجليل به عمل آمد.

پایان پیام/518

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۰۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم  و فناوری آنا، علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر میگردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۳.۱ درصد بود از همان سال‌ها هشدار‌های رشد جمعیت آغاز شد.

وی افزود: سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده  ۶.۵ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد.

این مسئول اضافه کرد: سال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند میشود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت داد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم. جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت افزود: نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند؛ چراکه بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • تجلیل از برگزیدگان دومین دوسالانه نشان هدهد سفید در گیلان
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • ششمین دوره مسابقات حافظان قرآن استان بوشهر در جزیره شیف برگزار شد
  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم