Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان با بیان این‌که مهمترین ایرادی که به تعاونی‌های دهیاری وارد است، اجرا نشدن دقیق مفاد اساسنامه توسط این تعاونی‌ها است، گفت: تعاونی‌های دهیاری که طرح اقتصادی جدیدی ارایه ندهند، منحل می‌شوند.

‌به گزارش خبرنگار ایسنا ، عبدالله حسینی در همایش روستاتعاون که شب گذشته، 12 شهریورماه در محل سالن همایش‌های اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: هر تعاونی دهیاری که تا پایان سال یک طرح اقتصادی جدید ارایه ندهد با همکاری اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی منحل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا به حال در بحث عمران روستاها کارهای زیادی انجام شده، اما تاکنون در زمینه کمک به اقتصاد و معیشت روستاها اقدامی انجام نشده است و باید به این مساله توجه شود.

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان تصریح کرد: مهمترین ایرادی که به تعاونی‌های دهیاری وارد است، اجرا نشدن دقیق مفاد اساسنامه توسط این تعاونی‌ها است.

حسینی ادامه داد: اساسنامه در حقیقت الگوی کاری تعاونی‌های دهیاری است و این ایراد هم به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان متولی بخش تعاونی وارد است که به خوبی نتوانسته ضرورت موضوع را به تعاونی‌های دهیاری توضیح دهد. همچنین تعاونی‌های دهیاری نیز برای این موضوع وقت نگذاشته و به آن اهمیت نداده‌اند.

وی با بیان این‌که حلقه مفقوده در این میان موضوع آموزش است، عنوان کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید دوره‌های آموزشی عمومی و تخصصی را در زمینه قوانین و مقررات و نیز دوره‌های خلاقیت و کارآفرینی ویژه مدیران عامل تعاونی‌های دهیاری‌ها برگزار کند.

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان گفت: اگر در روستایی فضای آموزشی مناسب نداریم، اگر راه روستایی نداریم، اگر بهداشت و کشاورزی روستایی ضعیف است به مسئولان بر می‌گردد، زیرا ما در قبال مردم روستاها مسئول هستیم.

حسینی با اشاره به این‌که محور اقتصاد روستاها بر پایه کشاورزی است، گفت: مدیرانی که به بحث کشاورزی دقت نکنند و فقط پول را از یک بخش بگیرند و به بخش دیگر بدهند، در حقیقت فقط واسطه‌گر هستند و کار مدیریت را در خصوص تعاونی‌های دهیاری اعمال نمی‌کنند.

وی با بیان این‌که امسال بحث تغییر رویکرد تعاونی‌های دهیاری را به سمت وظایف ذاتی‌شان دنبال می‌کنیم، عنوان کرد: تعاونی‌های دهیاری اگر خوب عمل کنند، برای مناطق روستایی یک ظرفیت هستند.

مدیر کل امور روستایی و شوراهای استانداری خوزستان با اشاره به وجود دو مرز زمینی مشترک با کشور عراق، گفت:‌ از این فرصت به خوبی استفاده نشده و تنها فقط 10 درصد از صادرات به کشور عراق مربوط به استان خوزستان است. مرز عراق یک ظرفیت است و باید در این موضوع ورود و تولیدات بومی روستاها را به منظور صادرات معرفی و ارایه کرد.

حسینی خاطرنشان کرد: اگر تعاونی‌های دهیاری در اجرای اساسنامه خود به خوبی عمل کنند یک تحول جدی در بحث اشتغال و اقتصاد روستا اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز ۲هزار و ۳۰۰میلیارد تومانی به دهیاری‌ها

 

محمد اسکندری  با تاکید بر اهمیت روستا‌ها افزود:دولت سعی می‌کند به قتصاد روستا‌ها توجه داشته باشد و روستا‌ها از اول در خط مقدم تولید هستند.

وی با اشاره به سند تحول شورا‌ها عنوان کرد:روستا‌ها باید به ماهیت قبلی شان برگردند و تمام فعل و انفعالات همه باید منجر به این شود که روستا هویت خود را حفظ کند.
مدیرکل امور روستایی استانداری با تاکید بر تشکیل اتاق اتاق وضعیت روستا‌ها افزود:باید برآورد دقیقی از ظرفیت‌ها و آسیب‌های روستا در اتاق وضعیت موجود باشد تا تصمیمات و طرح‌ها بر اساس آنها اجرایی شود.

فرماندار شهرستان شبستر نیز گفت:شورا‌ها نماد مردم‌سالاری دینی و تجلی مشارکت آگاهانه مردم در عرصه‌های مختلف تصمیم‌گیری و مدیریت کشور هستند و باید در جهت حل مشکلات مردم قدم بردارند.

محمد مطهری  افزود: فرمان تاریخی امام (ره) و تشکیل شورا‌های اسلامی نقطه عطف مشارکت مردم در اداره امور جامعه و نمادی از وحدت و همراهی آنان در آبادانی شهری و روستایی است.

وی شورا‌های اسلامی شهر و روستا را حلقه ارتباطی مردم و دولت دانست و افزود: شورا‌های اسلامی شهر و روستا به واسطه تعامل و ارتباط تنگاتنگی که با مردم دارند در مواجهه با مردم و مشکلات و مسائل آنان در کمال احترام و رفعت برخورد نمایند.

وی با اشاره به شعار سال اظهار داشت: شورا‌ها و اهالی روستا‌ها در نقش اساسی در تحقق شعار سال و جهش تولید در روستا‌ها دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • واریز ۲هزار و ۳۰۰میلیارد تومانی به دهیاری‌ها
  • کشف ۱۰ تن آرد فاقد مجوز در کنگاور
  • ۲۰۲ نیروی جدید در دهیاری‌های بوشهر استخدام می‌شوند
  • آب‌گرفتگی شدید در روستاها و جاده‌های پلدختر
  • آبرسانی به ۵۱۱ روستای فاقد آب شُرب سالم در کرمانشاه ظرف ۳ سال
  • بازگشایی بیشتر محور‌های مسدود شده عشایری و روستایی در خوزستان
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • واریز ۵۷ میلیارد تومان از سوی دولت به شهرداری‌های پیرانشهر