Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، جمال ارشدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران استان در سنندج، اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم نگاه علمی و آکادمیک را به حوزه امور اجتماعی وارد کنیم و تا این لحظه در این راستا موفق بوده‌ایم.

وی از برقراری ارتباطات با مراکز علمی و دانشگاهی با هدف وارد کردن نگاه علمی به این حوزه خبر داد و گفت: همین امرو موجب شد در رسیدن به اهداف و اجرای برنامه‌ها موفق‌تر عمل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان خاطرنشان کرد: در نخستین گام وضعیت آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های مختلف از جمله طلاق، الگوها فرهنگی، تاثیرات اقلیم کردستان بر هویت فرهنگی شهروندان را بررسی و در کنار این مهم تلاش کردیم از پایان‌نامه‌ها در حوزه‌های مختلف حمایت کنیم.

ارشدی با بیان اینکه اطلاعات و وضع موجود سکونتگاه‌های غیررسمی استان را برآورد و سند طلاق استان را تدوین کرده‌ایم، گفت: در سال 95 دوباره تغییراتی در این سند دادیم و پنج کمیته مشاوره را به سند اضافه کردیم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان اظهار کرد: با اقداماتی که انجام گرفت نرخ طلاق را که در سال 94 حدود 4.2 بود در سال گذشته به 4.1 رساندیم به گونه‌ای که رتبه طلاق استان را از چهار کشوری به 12 رساندیم.

وی از تدوین سند کودکان کار در استان خبر داد و اذعان داشت: برخی از برنامه‌ها و کارها را در این زمینه انجام دادیم که نسبت به سایر استان‌ها تاثیرگذاری و خروجی بسیار خوبی را در این حوزه داشته‌ایم.

ارشدی با بیان اینکه کارگروه تخصصی ارتقای اجتماعی، فرهنگی و سلامت ستاد بازآفرینی شهری استان وِیژه مناطق حاشیه شهر را تشکیل داده‌ایم گفت: در قالب این کارگروه 44 پروژه را طبق توافقی که با تهران شد تعریف کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: 25 خانه سلامت، پنج اورژانس اجتماعی، پایگاه فرهنگی و غیره قرار است از طریق ستاد بازآفرینی شهری انجام شود که در حال حاضر مرحله اول موافقت‌نامه است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان گفت: 100 میلیارد تومان در این راستا به وزارت کشور اختصاص گرفته که سهم استان کردستان از این میزان 7 میلیارد و 500 میلیون تومان است.

ارشادی با اشاره به برنامه ایجاد 20 سرای محله در سطح استان، گفت: موافقت‌نامه‌های ایجاد این سراهای محله انجام شده و هدف اصلی از ایجاد این سرای محلات انجام کارهای فرهنگی و غیره در مناطق حاشیه شهرها از طریق این سرای محلات است.

به گفته وی، در هر شهرستان‌ استان با توجه به جمعیت آن یک یا چند سرای محلات ایجاد خواهد شد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان همچنین از تشکیل کارگروه اجتماعی فرهنگی ویژه کودکان در استان خبر داد و گفت: ساختار این کارگروه نیز مشخص شده و تلاش کرده‌ایم از این طریق تغییر و تحولات لازم در این حوزه انجام شود.

ارشادی تصریح کرد: تشکیل کمیته پایش و ارزیابی ایدز از دیگر اقداماتی بوده که از سوی اداره کل امور اجتماعی استانداری کردستان صورت گرفته و خوشبختانه در این حوزه با کمک تمام دستگاه‌های متولی بسیار موفق عمل کرده‌ایم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان با بیان اینکه سند بومی حقوق شهروندی را تدوین کرده‌ایم اذعان کرد: سند استانی حجاب و عفاف نیز تدوین شده و در زمینه سند بومی حقوق شهروندی اجرای برنامه‌هایی را در دستور کار قرار دادیم که بنا به دلایلی اجرای آنها با مشکل مواجه شد.

وی به اقدامات این اداره‌کل در حوزه فرهنگ در استان نیز گریزی زد و گفت: در حوزه فرهنگ تلاش کردیم با کمک تمام دستگاه‌ها فضا را بازتر کنیم و در گام نخست وضعیت فرهنگی استان را بررسی و در گام بعدی ثبت دبیرخانه جشنواره‌های مختلف را در دستور کار قرار دادیم.

ارشدی خاطرنشان کرد: دبیرخانه جشنواره اقوام ایرانی از اقداماتی بود که به ثبت رساندیم و تاکنون دو دوره این جشنواره را در سطح مناسبی برگزار کرده‌ایم که البته شاید برخی نقاط ضعف در این برنامه‌ها وجود داشته باشد، اما برگزاری این دست برنامه‌ها برندی برای استان بود.

وی خاطرنشان کرد: اینکه بتوانیم افراد توانمند را در این حوزه از داخل و خارج کشور به استان دعوت کنیم کار ارزشمندی بود و از دیگر نقاط قوت این جشنواره‌ها واگذاری بیشترین بخش کار به سازمان‌های مردم نهاد بود.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان با بیان اینکه استارت جشنوراه گلاویژ لیلاخ به کمک ورمزیار، جاسم محمدی و غیره در معاونت امور اجتماعی استانداری زده شد، گفت: در گام نخست ظرفیت‌ هر کدام از شهرستان‌ها را در حوزه فرهنگ شناسایی و با این نگاه حرکت خود را تعریف و اجرای برنامه‌های فرهنگی ادامه دادیم.

ارشادی گفت: سعی کردیم نقش هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر را بیشتر کنیم و با همین دیدگاه بیشتر کارها را با مشورت آنها انجام داده‌ایم و در این عرصه بر اساس پیشنهاداتی که از سوی اصحاب فرهنگ و هنر انجام می‌شود جلو و از توان آنها به عنوان مشاورین امین بهره می‌گیرم.

وی همچنین از تدوین سند جامع مطالبات استان در تمام حوزه‌ها خبر داد و گفت: سعی کرده‌ایم در این مطالبات بخش‌های فرهنگی و هنری را به سمتی که مشکلات وجود دارد سوق دهیم.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان به تاسیس بنیاد ایران‌شناسی اشاره کرد و اظهار داشت: جمع‌آوری اسناد تاریخی و اسنادی که مربوط به فرهنگ و اداب و رسوم منطقه است از اهداف اصلی تاسیس بنیاد ایران‌شناسی در کردستان بوده است..

ارشادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر افراد در استان ما هستند که اسناد تاریخی و فرهنگی در دست دارند، اما معتقدند تا زمانی که مکان مشخصی وجود نداشته باشد حاضر به تحویل این اسناد که از ارزش ملی هم برخوردار است نیستند که معتقدیم تشکیل چنین بنیادی ظرفیت بسیار خوبی برای پاسخگویی به این مطالبه و حفظ این میراث ارزشمند خواهد بود.

وی با بیان اینکه حمایت بعدی اداره کل امور اجتماعی استان از نویسندگان و فیلم‌سازان بود، گفت: در این راستا در سال 94 حدود 50 میلیون تومان به آنها کمک کرده‌ایم.

به گفته ارشدی، مبلغ در نظر گرفته برای حمایت از نویسندگان و فیلمسازان در سال 95 حدود 70 میلیون تومان بود که به دلایل مشکلات مالی تحقق پیدا نکرد.

وی تعریف نمادهای واقعی در بخش فرهنگ و غیره را از مهم‌ترین اولویت‌های استان دانست و خاطرنشان کرد: در همین راستا هفته فرهنگی تهران، هفته فرهنگی مازنداران و هفته فرهنگی در اقلیم عراق را تعریف کردیم.

وی با اشاره به اینکه هفته فرهنگی کردستان در بندر انزلی در سطح بسیار خوبی برگزار شد، اذعان کرد: اعتبار در نظر گرفته برای برگزاری این هفته 100 میلیون تومان بود که بخشی از آن تخصیص و مابقی داده نشده و ارشاد اسلامی بدهکار است.

وی اذعان کرد: پیشنهاد سوم برای برگزاری هفته فرهنگی منطقه کیش بود که مذاکرات انجام شده منتظر پاسخ آنها هستیم و برگزاری هفته فرهنگی در اقلیم عراق نیز به دلایل شرایط موجود منطقه فعلا بی‌نتیجه مانده است.

وی در ادامه به برخی دیگر از اقدامات حوزه امور اجتماعی استانداری کردستان گریزی زد و گفت: از ارکست فلارمونیک کودکان حمایت‌های بی‌دریغ انجام گرفت که نمونه بارز آن را در جشنواره فجر به وسیله شخص استاندار شاهد بودیم.

وی از دادن پیشنهاد ایجاد دبیرخانه جشنواره سید علی اصغر کردستانی در استان خبر داد و گفت: در این راستا اقدامات لازم نیز انجام شده و امیدواریم شاهد تحقق این مهم باشیم.

وی خاطرنشان کرد: دیگر برنامه پیشنهادی اداره کل امور اجتماعی استانداری کردستان برگزاری یادواره استاد حسن کامکار است که با دعوت از صاحب نظران داخلی و خارجی سعی در برگزاری آن را داریم.

وی گفت: یکی از کارهای مهم دیگری که طی این چند سال انجام شده است جذب کسانی است که در حوزه فرهنگ فعالیت می‌کنند و این کار بدون ایجاد یک تعامل دو طرفه امکان پذیر نبوده است.

وی با بیان اینکه در حوزه سازمان‌های مردم نهاد نیز اتفاقات بسیار خوبی افتاده است، گفت: انجمن‌های سازمان‌های مردم نهاد استانداری و فرمانداری از 47 مورد با رشد 283 درصدی به 180 انجمن رسیده است.

وی با بیان اینکه حدود 35 انجمن در حال دریافت مجوز هستند، گفت: پرسه زمان ثبت مجوز انجمن‌ها را کوتاه کرده‌ایم و در گام بعدی بحث تخصص کردن انجمن‌ها را دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه دو مشکل اساسی در پرونده‌های انجمن‌ها در گذشته وجود داشت، اذعان کرد: یکی از مشکلات اصلی آنها سیستمی نبودن پرونده‌ها بود ولی در حال حاضر به صورت جامع پرونده‌ها سیستمی شده است.

وی افزود: انجمن‌هایی در استان داشتیم که بیش از 6 سال هیچ گزارش مالی ارائه نکرده بودند، اما الان باید هر ساله گزارش مالی و اجرایی را به دفتر ارائه و حتی این گزارش را در یکی از جرائد به چاپ برساند.

وی گفت: وقتی انجمن‌های گزارش اجرایی و مالی خود را به صورت شفاف ارائه دهند موجب ایجاد اعتماد بیشتر مردم نسبت به آنها خواهد شد.

وی با بیان اینکه منابع دولتی برای کمک به ان‌جی‌او ها وجود ندارد، گفت: سعی داریم با واگذاری برنامه‌ها و بستن قرار داد با ان‌جی‌اوها بستر کسب درآمد را برای این سازمان‌ها فراهم کنیم و به آنان نیز تاکید شده که بدون نوشتن قرارداد با هیچ دستگاهی کار نکنند.

وی افزود: بودجه اختصاص یافته در بحث آسیب‌های اجتماعی در قالب تفاهم‌نامه و قراردادها به سازمان‌های مردم نهاد داده‌ می‌شود و با این کار به نوعی حمایت مالی از این ان‌جی‌اوها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه کل اعتبارات حوزه اجتماعی در سال 92 حدود 23 میلیون تومان بود و تلاش برای افزایش این اعتبار را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادیم، گفت: اعتبار حوزه اجتماعی با تلاشی که انجام گرفت در سال 95 به 750 میلیون تومان رسید که البته اعتبار به صورت تخصیص دستگاه‌های استانی بود. اذعان کرد: پیشنهاد سوم برای برگزاری هفته فرهنگی منطقه کیش بود که مذاکرات انجام شده منتظر پاسخ آنها هستیم و برگزاری هفته فرهنگی در اقلیم عراق نیز به دلایل شرایط موجود منطقه فعلا بی‌نتیجه مانده است.

وی با بیان اینکه منابع دولتی برای کمک به ان‌جی‌او ها وجود ندارد، گفت: سعی داریم با واگذاری برنامه‌ها و بستن قرار داد با ان‌جی‌اوها بستر کسب درآمد را برای این سازمان‌ها فراهم کنیم و به آنان نیز تاکید شده که بدون نوشتن قرارداد با هیچ دستگاهی کار نکنند.

وی افزود: بودجه اختصاص یافته در بحث آسیب‌های اجتماعی در قالب تفاهم‌نامه و قراردادها به سازمان‌های مردم نهاد داده‌ می‌شود و با این کار به نوعی حمایت مالی از این ان‌جی‌اوها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه کل اعتبارات حوزه اجتماعی در سال 92 حدود 23 میلیون تومان بود و تلاش برای افزایش این اعتبار را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادیم، گفت: اعتبار حوزه اجتماعی با تلاشی که انجام گرفت در سال 95 به 750 میلیون تومان رسید که البته اعتبار به صورت تخصیص دستگاه‌های استانی بود. با بیان اینکه حمایت بعدی اداره کل امور اجتماعی استان از نویسندگان و فیلم‌سازان بود، گفت: در این راستا در سال 94 حدود 50 میلیون تومان به آنها کمک کرده‌ایم.

به گفته وی، مبلغ در نظر گرفته برای حمایت از نویسندگان و فیلمسازان در سال 95 حدود 70 میلیون تومان بود که به دلایل مشکلات مالی تحقق پیدا نکرد.

وی به تاسیس بنیاد ایران‌شناسی اشاره کرد و اظهار داشت: جمع‌آوری اسناد تاریخی و اسنادی که مربوط به فرهنگ و اداب و رسوم منطقه است از اهداف اصلی تاسیس بنیاد ایران‌شناسی در کردستان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر افراد در استان ما هستند که اسناد تاریخی و فرهنگی در دست دارند، اما معتقد هستند تا زمانی که مکان مشخصی وجود نداشته باشد حاضر به تحویل این اسناد که از ارزش ملی هم برخوردار است نیستند که معتقدیم تشکیل چنین بنیادی ظرفیت بسیار خوبی برای پاسخگویی به این مطالبه و حفظ این میراث ارزشمند خواهد بود.

وی با بیان اینکه حمایت بعدی اداره کل امور اجتماعی استان از نویسندگان و فیلم‌سازان بود، گفت: در این راستا در سال 94 حدود 50 میلیون تومان به آنها کمک کرده‌ایم.

به گفته وی، مبلغ در نظر گرفته برای حمایت از نویسندگان و فیلمسازان در سال 95 حدود 70 میلیون تومان بود که به دلایل مشکلات مالی تحقق پیدا نکرد.

وی تعریف نمادهای واقعی در بخش فرهنگ و غیره را از مهم‌ترین اولویت‌های استان دانست و خاطرنشان کرد: در همین راستا هفته فرهنگی تهران، هفته فرهنگی مازنداران و هفته فرهنگی در اقلیم عراق را تعریف کردیم.

وی با اشاره به اینکه هفته فرهنگی کردستان در بندر انزلی در سطح بسیار خوبی برگزار شد، اذعان کرد: اعتبار در نظر گرفته برای برگزاری این هفته 100 میلیون تومان بود که بخشی از آن تخصیص و مابقی داده نشده و ارشاد اسلامی بدهکار است.

وی اذعان کرد: پیشنهاد سوم برای برگزاری هفته فرهنگی منطقه کیش بود که مذاکرات انجام شده منتظر پاسخ آنها هستیم و برگزاری هفته فرهنگی در اقلیم عراق نیز به دلایل شرایط موجود منطقه فعلا بی‌نتیجه مانده است.

وی با اشاره به اینکه دو مشکل اساسی در پرونده‌های انجمن‌ها در گذشته وجود داشت، اذعان کرد: یکی از مشکلات اصلی آنها سیستمی نبودن پرونده‌ها بود ولی در حال حاضر به صورت جامع پرونده‌ها سیستمی شده است.

وی افزود: انجمن‌هایی در استان داشتیم که بیش از 6 سال هیچ گزارش مالی ارائه نکرده بودند، اما الان باید هر ساله گزارش مالی و اجرایی را به دفتر ارائه و حتی این گزارش را در یکی از جرائد به چاپ برساند.

وی به تاسیس بنیاد ایران‌شناسی اشاره کرد و اظهار داشت: جمع‌آوری اسناد تاریخی و اسنادی که مربوط به فرهنگ و اداب و رسوم منطقه است از اهداف اصلی تاسیس بنیاد ایران‌شناسی در کردستان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر افراد در استان ما هستند که اسناد تاریخی و فرهنگی در دست دارند، اما معتقد هستند تا زمانی که مکان مشخصی وجود نداشته باشد حاضر به تحویل این اسناد که از ارزش ملی هم برخوردار است نیستند که معتقدیم تشکیل چنین بنیادی ظرفیت بسیار خوبی برای پاسخگویی به این مطالبه و حفظ این میراث ارزشمند خواهد بود.

وی با بیان اینکه حمایت بعدی اداره کل امور اجتماعی استان از نویسندگان و فیلم‌سازان بود، گفت: در این راستا در سال 94 حدود 50 میلیون تومان به آنها کمک کرده‌ایم.
به گفته وی، مبلغ در نظر گرفته برای حمایت از نویسندگان و فیلمسازان در سال 95 حدود 70 میلیون تومان بود که به دلایل مشکلات مالی تحقق پیدا نکرد.

وی گفت: وقتی انجمن‌های گزارش اجرایی و مالی خود را به صورت شفاف ارائه دهند موجب ایجاد اعتماد بیشتر مردم نسبت به آنها خواهد شد.

وی کیفی‌سازی ان‌جی‌اوها را از اهداف مهم این اداره‌کل دانست و اذعان کرد: در آینده سعی می‌کنیم ان‌جی‌اوهای موفق و توانمند را معرفی و واگذاری امور به سازمان‌های مردم نهاد با هدف کسب منابع مالی برای آنان از دیگر اهداف و برنامه‌های ما خواهد بود.

وی با بیان اینکه منابع دولتی برای کمک به ان‌جی‌او ها وجود ندارد، گفت: سعی داریم با واگذاری برنامه‌ها و بستن قرارداد با ان‌جی‌اوها بستر کسب درآمد را برای این سازمان‌ها فراهم کنیم و به آنان نیز تاکید شده که بدون نوشتن قرارداد با هیچ دستگاهی کار نکنند.

وی افزود: بودجه اختصاص یافته در بحث آسیب‌های اجتماعی در قالب تفاهم‌نامه و قراردادها به سازمان‌های مردم نهاد داده‌ می‌شود و با این کار به نوعی حمایت مالی از این ان‌جی‌اوها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه کل اعتبارات حوزه اجتماعی در سال 92 حدود 23 میلیون تومان بود و تلاش برای افزایش این اعتبار را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادیم، گفت: اعتبار حوزه اجتماعی با تلاشی که انجام گرفت در سال 95 به 750 میلیون تومان رسید که البته اعتبار به صورت تخصیص دستگاه‌های استانی بود. گفت: وقتی انجمن‌های گزارش اجرایی و مالی خود را به صورت شفاف ارائه دهند موجب ایجاد اعتماد بیشتر مردم نسبت به آنها خواهد شد.

وی با بیان اینکه بعضی اعتبارات اختصاصی است، گفت: به همین منظور باید با سازمان‌های مردم نهاد فعال در آن حوزه قرارداد بسته شود که در آن زمینه خاص فعالیت کرده باشد.

وی با تاکید بر اینکه اعتبارات ما محدود است ولی با همین اعتبارات کم توانسته‌ایم تا حدودی تاثیرگذار باشیم، اذعان داشت: در بحث کیفی‌سازی نیز سعی کرده‌ایم سازمان‌های مردم نهاد گزارشات مالی و اجرایی خود را دقیق‌تر ارائه کنند.

وی خاطرنشان کرد: بحث توانمندسازی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی را در سال 94 شروع و در سال 95 به صورت کامل دنبال کردیم و در سال گذشته 16 طرح توانمندسازی را با کمک سازمان‌های مردم نهاد انجام دادیم که نخستین دوره این طرح در منطقه حاشیه نایسر اجرا شد.

وی گفت: امور اجتماعی استانداری کردستان دستگاه اجرایی نیست و به دلیل اینکه دستگاه ستادی است در انجام برخی از کارها مانند برگزاری نمایشگاه‌های مختلف برای این افراد از دستگاه‌های مختلف همچون بهزیستی درخواست کمک می‌کند.

وی گفت: اگر حرکتی که در زمینه توانمندسازی مناطق حاشیه و افراد آسیب‌پذیر در این نقاط در استان آغاز شده ادامه داشته باشد قطعا می‌تواند کنترل آسیب‌های اجتماعی را در استان شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه سعی کرده‌ایم در کنار دادن گواهی حرفه‌ای به این افراد بحث پرداخت تسهیلات برای آنان را دنبال کنیم، گفت: ایجاد تعاونی و دریافت تسهیلات از طریق تعاونی و ایجاد بازار کار از طریق دستگاه‌های مختلف برای توانمندسازی این افراد به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

ارشدی با بیان اینکه نحوه نظارت این اداره‌کل بر سازمان‌های مردم نهاد دقیقا طبق آئین‌نامه بوده است، گفت: اگر مشکلی در این حوزه وجود دارد به دلیل کم‌کاری‌های نظارتی است که در گذشته وجود داشته است.

وی به روند نظارت بر انجمن‌ها نیز اشاره کرد و گفت: هر انجمنی که تخلف داشته باشد، تذکر شفاهی می‌گیرد و در صورت عدم توجه تذکر کتبی دریافت خواهد کرد.

ارشدی خاطرنشان کرد: یک ماه فرصت برای اصلاح به انجمن متخلف داده می‌شود و در گام بعدی با تائید هیئت نظارت در صورتی که به تعهد خود عمل نکند تا سه ماه تعلیق و باز هم با نظر هیئت نظارت به دادگاه ارجاع داده می‌شود که البته این کار پرسه یک تا دو ساله است.

وی با بیان اینکه بحث ساماندهی صنادیق خیریه را به خانه خیرین واگذار کرده‌ایم، گفت: این خانه در این زمینه بسیار موفق عمل کرده و همین کار موجب شد که صنادیق در دستگاه‌ها تقسیم تا تجمع صندوق حمایت‌ها را نداشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: بانک اطلاعاتی نرم افزاری انجمن‌ها تشکیل شده و الان مشخص است که تاریخچه تشکیل این انجمن‌ها به چه صورتی است که کار ارزشمندی بود که انجام شد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های دیگر در حوزه‌های مختلف داریم و در سال گذشته 22 طرح با برآورد اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون تومانی تعریف شده که به دلایل مشکلات مالی تخصیص پیدا نکرد.

وی در پایان گفت: امسال هم در حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی برنامه‌های خوبی تدوین شده که اگر منابع تامین و دستگاه‌ها جلو بیایند قطعا اتفاقات بسیار خوبی اتفاق خواهد افتاد.

انتهای پیام/چ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۸۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار جالب توجه حریف استقلال در خارج از خانه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ذوب آهنی‌ها امسال تقریباً از همه تیم‌های لیگ برتری در خانه حریفان امتیاز گرفتند و امیدوارند این روند را مقابل استقلال صدرنشین هم ادامه بدهند. شاگردان محمد ربیعی در خانه و در ورزشگاه فولادشهر خیلی آمار جالبی ندارند اما بیرون از خانه یقه تمام بزرگان لیگ برتر از جمله پرسپولیس را گرفته‌اند.

به نقل از فارس طبعاً چنین آماری یک هشدار بزرگ برای استقلال است که تحت هیچ شرایطی ذوب آهن را در ورزشگاه آزادی تهران دست کم نگیرد.استقلال برای حفظ صدرنشینی و امیدوار ماندن به قهرمانی نیاز مبرم به کسب هر سه امتیاز این دیدار خانگی دارد و پیش‌بینی می‌شود هواداران استقلال هم به دلیل حساسیت مسابقه از این دیدار استقبال خوبی به عمل آورند. ذوب آهن اصفهان در نیم فصل اول به مراتب نتایج بهتری کسب کرده بود اما پس از شایعه مذاکره محمد ربیعی با فولاد خوزستان ناگهان این تیم دچار افت شدید شد و چند هفته نتایج ضعیفی کسب کرد اما شاید بهترین نتیجه ذوب آهنی‌ها در تبریز مقابل تراکتور رقم خورد که این تیم پرستاره را با نتیجه ۴ بر یک شکست دادند. هرچند که تراکتوری ها این شکست را در جام حذفی جبران کرده و در ضربات پنالتی موفق به حذف ذوب آهن از این مسابقات شدند. گفتنی است بازی رفت تیم‌های استقلال و ذوب آهن در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به تساوی یک بر یک انجامید.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902790

دیگر خبرها

  • آمار جالب توجه حریف استقلال در خارج از خانه
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • خانه ملت محلی برای حزب‌بازی نیست